IBC 2014

June ställer ut på IBC-mässan i Amsterdam den 12 till 16 september. Vi kommer att visa våra lösningar för icke-linjär TV tillsammans med Arvato Systems (tidigare S4M). Boka gärna ett personligt möte med oss eller besök oss i monter 3.B26.

Mer information om IBC

June och Arvato ingår partnerskap för framtidens VOD-tjänster

Tillsammans erbjuder våra produkter hela kedjan från kontrakts- och rättigheter, linjär planering, reklamförsäljning och planering samt icke linjär paketering och planering, samt  api:er för Playtjänster.

Comet 5 - Optimerad för broadcast

Vi lanserar nu broadcastversionen av Comet 5, som är utvecklad för att fungera som standardplattform inom TV-branschen och vara den centrala punkten i informationsflödet mellan TV-kanaler och alla digitala SVOD- och Playtjänster som nu växer fram. June är experterna som med hjälp av Comet 5 bringar ordning i detta flöde av metadata.

Comet 5 har ett nytt utseende och är optimerat för att göra arbetet för redaktörerna så smidigt som möjligt. Så här enkelt fungerar t.ex. uppladdning och bildhantering i Comet 5.

Nyheter

  • June ställer ut på NAB

    2 mar 2014 June ställer ut på NAB i Las Vegas den 7 - 10 april. Vi kommer att visa lösningar för icke linjär TV med Comet 5 i samverkan med vår partner Arvato Systems (tidigare S4M).

  • Turner fördjupar samarbetet med June

    29 jan 2014 Turner Broadcasting i norden fördjupar samarbetet med June och satsar på nya VOD-tjänster.

  • June stödjer Rädda Barnen

    24 dec 2013 Årets julgåva ger vi till Rädda Barnen för att användas i kampen mot att barn far illa. Vi önskar våra kunder, partners, anställda och inte minst alla barn en fin jul.

Fler nyheter

Nyhetsbrev

Junes nyhetsbrev kommer ut några gånger per år och innehåller nyheter om Comet, nya lanseringar för våra kunder och en och annan trendspaning.